جوهر خودنویس ژاک هربین 50 میل رنگ نارنجی کارنلین 1798 همراه با دانه های براق (شیمری)

Jacques Herbin Fountain Pen Ink 50mil Cornaline Of Egypte

ژاک هربین

کد کالا: 323589

شخصی‌سازی محصول

خدمات اختیاری زیر را می‌توانید به سفارش خود اضافه کنید.

اختیاری
بسته‌بندی هدیه +40,000 تومان
قیمت
تومان 7,800,000
موجود در انبار
  • تحویل ۲ ساعته تهران
  • ارسال ۴۸ ساعته سراسر ایران
قرمز تیره خاکی به رنگ طلا...
مجموعه جوهر های 1670 زندگی غنی و ماجراهای جک هربین، یک ملوان فرانسوی مبتکر اواسط قرن هفدهم را جشن می گیرد. زمانی که او در استخدام شرکت Compagnie des Indes Orientales بود، سفرهای زیادی به هند انجام داد و مواد و فرمول‌هایی را برای موم و جوهرهای خود جمع‌آوری کرد.
به مناسبت سیصد و چهلمین سالگرد تأسیس هربین، رنگ جدیدی به نام هماتیت روژ (Rouge Hematite) را معرفی کرده که مخصوص این رویداد ساخته شده است.
جوهر هماتیت روژ با رنگ قرمز تیره و رنگ خاکی یادآور رنگ تاریخی لوگوی هربین و مهر موم استفاده شده توسط اعضای دربار سلطنتی است.
مهر موم روی بطری یادآور موم هربین است که برای شراب های "گرند کرو" فرانسه استفاده می شود.
طرح روی جعبه نشان دهنده زندگی هربین است. کشتی، لنگر و درخت نخل نشان دهنده ناوبری و کشف است. تاج اشاره ای به مهر موم قرمز است که توسط دربار سلطنتی استفاده می شود.
_جوهر های هربین پایه آب بوده و PH خنثی دارند که به علت نداشتن الکل به سرقلم و ذغال خودنویس صدمه ای وارد نمی کنند.
_شیشه های جوهر دست ساز فرانسه بوده و 50 میل می باشد.
_همه جوهر های هربین با مواد طبیعی ساخته می شوند و ساخت کشور فرانسه می باشند.
_شیشه را قبل از مصرف به خوبی تکان دهید.
موجود در انبار
قیمت
7,800,000 تومان